Sponsorloop Basisschool St Stephanus Bornerbroek

Door een initiatief van (nu) groep8 van Basisschool St Stephanus Bornerbroek is er een sponsorloop georganiseerd. De kinderen mochten zelf een geldinzamelingsactie bedenken, en hebben samen besloten dat het een sponsorloop moest worden.

 

Dit was een groot succes. Elke groep liep mee, van groep1 t/m groep 8. Zelfs de leerkrachten hebben hun sportieve kleren aangetrokken en meegelopen. Het was echt fantastisch. 

De kinderen hebben geld opgehaald voor het ontwikkelen van een draadloze Saturatiemeter voor Mees. (en heel veel ander patiënten). Mees was er zelf ook bij, en we konden aan hem zien dat hij de aandacht erg leuk vond. 

Wat ons opviel, was dat er niemand klaagde dat er gelopen moest worden. En dat iedereen blij was. Heel veel kinderen kwamen even gedag zeggen bij Mees. Heel erg leuk om te zien. 

We willen alle kinderen en leerkrachten, maar in het bijzonder groep 8, heel erg bedanken voor hun inzet. Het was een prachtige dag, en kijken er met kippenvel naar terug. We waren dan ook sprakeloos toen we het eindbedrag zagen. Niet Normaal. Erg ontroerend. 

Maar dan nu het eindbedrag…………………………………….€4783,66

Iedereen heel erg bedankt. 

 

Mark en Kirstin

Team aMeesing