Mees gaat een stapje vooruit

Mees gaat al een tijdje 2 ochtenden naar het Roessingh in Enschede. Hier krijgt hij onder andere Fysio, Ergo en logopedie. Mees maakt daar kleine stapjes in. Vooral bij de Fysio doet Mees het goed.

Nu Mees steeds meer gaat bewegen wordt de noodzaak om een draadloze saturatiemeter te ontwikkelen  steeds groter. (In het filmpje hebben we de meter even afgedaan) We zijn inmiddels al een eindje op weg. Samen met de Universiteit Twente Enschede wordt er een opdracht geschreven voor 4 studenten die de gegevens gaan analyseren, om zo vroeg mogelijk epileptie te signaleren.   

De sensoren zijn er, maar het probleem zit hem in het “Live” draadloos zenden en ontvangen met de juiste alarmeringen. Hiervoor zijn we nog in gesprek met en bedrijf uit Japan die op het gebied van draadloos al erg ver is. Maar nog niet betrouwbaar “Live” kan zenden ontvangen. 

Wordt vervolgt,

 IMG_4625