Draadloze meter testen voor Mees

 

Het heeft even geduurd en heel wat energie gekost, maar dan eindelijk is er een draadloze saturatiemeter. Een Italiaanse firma heeft een draadloze saturatiemeter ontwikkeld die inmiddels, al in een aantal ziekenhuizen voor volwassenen wordt ingezet. Wij hebben deze meter nu ook thuis, en mogen deze testen of hij geschikt is voor kinderen. Mees is het eerste kindje waarop de meter getest wordt. Spannend dus! 

Mees draagt de draadloze saturatiemeter wel naast zijn oude meter, om zo niets te missen. De testen zien er tot nu toe heel erg veelbelovend uit. binnenkort zullen we de data van beide meters naast elkaar leggen en vergelijken. Hopelijk is dit de uitkomst voor Mees en vele andere kinderen. 

Als het de meter is die wij zoeken, gaan we met Stichting Ameesing ervoor zorgen dat nog veel meer kinderen (die tussen wal en schip vallen) zo’n draadloze saturatiemeter kunnen krijgen. Het geeft het kind en zijn omgeving heel veel meer vrijheid. 

wordt vervolgt,