Henk Hendriksen uit Almelo loopt het Pieter pad voor Stichting Ameesing

Henk Hendriksen uit Almelo gaat zich inzetten om geld op te halen voor stichting Ameesing. Henk gaat een stuk van het Pieter pad lopen, zo’n 250Km. “Het is mij een eer om dit voor jullie zoon te mogen doen”, aldus Henk.

Het noordelijke deel van het Pieterpad - etappes 1 t/m 4

Begin dit jaar zou Henk een deel van de pelgrim tocht gaan lopen naar  Santiago de Compostella in Spanje ruim 400 km. Maar helaas gooide Corona roet in het eten. De reis moest gecanceld worden en de sponsoren trokken zich terug. Maar Henk is een doorzetter  en gaat daarom, 3 april 2021 een stuk van het Pieterpad lopen voor Stichting Ameesing. Ruim 250Km. Henk verwacht dat hij hier ongeveer 10 dagen mee onderweg is, en rond Pasen terug te zijn. Al eerder heeft Henk gelopen voor een ziek kindje, geeft hij aan. Een man met het hart op de goede plek dus.

Pieterpad-fan Marco: ‘Nederland is zó mooi!’

Henk is al weer druk om sponsoren te vinden voor zijn tocht. Via deze weg willen we Henk hierbij helpen en er hoorbaarheid aan geven.

Steun Henk Hendriksen en sponsor hem om deze tocht af te leggen voor Stichting Ameesing.

Voor vragen steun@ameesing.nu